van Dijk

Kom langs bij
Meer weten?

All - inclusive akties bij van Dijk

Wij hebben nu een aantal geweldige all - inclusive akties:

In - between gordijnen compleet voor € 29,95 per m2

Weet u wat in-between gordijnen zijn ? Deze zijn enigszins transparant, maar ook niet volledig doorzichtig. We hebben een fantastische collectie in - between gordijnen, waaruit u kunt kiezen. Diverse kleuren, vormen en stijlen zijn mogelijk.

En we hebben een fantastische aanbieding: in-between gordijnen uit onze speciale collectie voor € 29,95 per meter. Deze unieke prijs is inclusief stof, confectie, opmeten bij u thuis en uiteraard het ophangen van deze prachtige gordijnen. En dit wordt allemaal uitgevoerd met de vertrouwde kwaliteit die ons kenmerkt.

De uitgebreide collectie, waaruit u kunt kiezen is in onze winkel te bekijken.

 

Laminaat gelegd en wel voor € 34,95 per m2

We hebben een uitgebreide collectie laminaatvloeren, met diverse kleuren, dessins en mogelijkheden. En natuurlijk vinden we het belangrijk dat de vloer ook op de beste wijze gelegd wordt, voor jarenlang woonplezier.

Daarom hebben we nu een speciale aanbieding: laminaat van een hoogwaardige kwaliteit, ondervloer, het leggen van de (onder) vloer en het afwerken met deklatjes voor slechts € 34,95 per m2.

Een unieke aanbieding die uitgevoerd wordt door onze vakmensen, die zeer ervaren zijn met het leggen van laminaat. We bieden een uitgebreide collectie tegen deze prijs, die u in de winkel kunt bekijken.

 

 

Deze acties zijn geldig voor aankopen tot en met 15 april 2018.