• Thuis inmeten
  • Perfecte installatie
  • Service en garantie
van Dijk

Kom langs bij
Meer weten?

Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand kunt bedienen. U kunt de luiken helemaal openen zodat elk straaltje zonlicht binnenvalt. Voor de meer subtiele lichteffecten laat u de luiken dicht en zet u de lamellen in de gewenste stand. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud.

Geef kleur aan uw huis met houten shutters

Shutters zijn in vrijwel elke hout- en lakkleur verkrijgbaar. Omdat alle shutters op maat worden gemaakt, zijn er ongelooflijk veel variaties mogelijk. Zo kunnen shutters dus in elk interieur schitteren: van een prachtig wit Long – Island gevoel, tot een modern strak interieur met zwart of rood gelakte shutters. Elk interieur krijgt een extra dimensie als er shutters worden toegepast.

Alle mogelijke ruimtes

Shutters kunnen in alle mogelijke ruimtes toegepast worden. Natuurlijk in de woonkamer, maar ook in een slaapkamer of kantoorruimte staan ze uitstekend en zorgen ze er ook voor dat de lichtinval op de juiste wijze geregeld kan worden. En ook in natte ruimtes als badkamers en keukens kunnen shutters gebruikt worden. De lamellen zijn immers afgewerkt met een laklaag, waardoor ze rustig nat kunnen worden.

Afwijkende vormen en maten

Al onze shutters worden op maat gemaakt. En naast de verschillende maten, kunnen shutters ook in allerlei vormen gemaakt worden. Of u nu een driehoekig raam heeft, een rond raam of een half rond raam, onze shutters passen hier perfect in. 

 Een aantal voorbeelden van de oneindige toepassingsmogelijkheden van Jasno Shutters:

    

Vakmanschap

Omdat elk raam anders is, vinden wij het belangrijk dat de gekozen shutters ook perfect hangen. Daarom komen wij eerst bij u thuis opmeten en zorgen er daarna voor dat alles perfect en op maat geïnstalleerd wordt. Wij zijn niet tevreden, voordat die 100% geregeld is.

Van Dijk levert shutters in de hele regio Meppel, Steenwijk, Zwolle en omliggende plaatsen. Wij zijn exclusief dealer voor het bekende merk JASNO. Kom naar onze winkel om de voorbeelden van shutters te zien en alle mogelijke informatie te krijgen over dit unieke product.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Shutters